CVU uitvaartcentrum Emmastraat heeft een ruime, welkome ontvangstruimte, een middelgrote aula met daaraan gekoppeld een afgescheiden afscheidsruimte waar de overledene wordt opgebaard.

De ruimten zijn geschikt voor klein tot middelgroot (avond) rouwbezoek, afscheid en/of vertrek voorafgaand aan de begrafenis of crematie en condoleance. Een kleinschalige afscheidsdienst in familiekring is zo gewenst mogelijk. Ook bij individueel tussentijds bezoek met directe familieleden ontvangen en begeleiden wij u in alle rust.

Catering

Bij een afscheid wordt meestal een kopje koffie, thee of drankje aangeboden. Wij maken gebruik van een open counter zodat u op informele wijze zelfs iets kunt afhalen. Wenst u liever bediening? Dan wordt dat met aandacht door onze medewerkers verzorgd.

Maar er is natuurlijk veel meer mogelijk om uw ontvangst af te stemmen op het moment van de dag en het gezelschap. Maak u wensen kenbaar en wij zorgen ervoor dat het u aan niets ontbreekt. Door onze samenwerking met DELA IJsselhof kunnen wij u bijzondere catering aanbieden.

24 uurs faciliteiten
Op de bovenetage zijn 24 uurs bezoek mogelijkheden aanwezig. Met uw persoonlijke toegangstag komt u via de fraaie trap of met de (rolstoelvriendelijke) lift boven uit in een centrale ruimte waarna u zich kunt begeven naar uw persoonlijke 24 uurs kamer.
.

Er zijn totaal vier royale 24 uurs opbaarkamers. Elk met een eigen thema en inrichting. Hier verblijft de overledene tot aan de dag van de uitvaart. U kiest zelf hoe laat, vaak of lang u uw dierbare bezoekt. In de 24 uurs kamers kunt u uw gewenste muziek opzetten.

Vanuit de centrale pantry kunt u wat gebruiken. Koffie, thee en fris zijn inbegrepen en in de koelkast kunt u zelf meegenomen eet- en drinkwaren bewaren. Een magnetron is aanwezig.

Verzorging overledene
Voor het piëteitsvol verzorgen van de overledene is een passende verzorgingsruimte aanwezig. Voelt u de behoefte om zelf de overledene te (helpen) verzorgen of wilt u er bij aanwezig indien onze bekwame medewerkers dat doen? Dat kan. Onze verzorgers nemen de tijd en zijn er voor u om u op elk moment te ondersteunen.

  • gemoedelijke sfeer
  • audio voorziening
  • ringleiding aanwezig
  • catering naar wens
  • 24 uurs faciliteiten
  • verzorgingsruimte door familie te gebruiken
  • parkeerterrein
  • baby verschoonruimte